Highslide për Wordpress Plugin

Author Arkivi

http://www.kadena.af.mil/news/story.asp?id=123325071

2012/11/05 - vullnetarë lokalë bëjnë t-shirt paketa në Qendrën e Komunitetit Shilling për atletët e Olimpiadës Kadena të veçanta për të ndihmuar përgatitjen e ESK për Kadena Bazës Ajrore, Japonia, 2 nëntor 2012 Më shumë se 1,300 t-shirts. pako janë janë bërë për atletët; çdo paketë përfshin një t-shirt, numri tag dhe një përshkrim të ngjarjeve të ESK. (US Air Force foto / Personel i Aviacionit 1st Class Justin Veazie)

(US Air Force foto / Personel i Aviacionit 1st Class Justin Veazie)

Shih http://www.kadena.af.mil/news/story.asp?id=123325071 për video dhe më shumë foto!

http://www.kadena.af.mil/news/story.asp?id=123319389

(US Air Force foto / 1 Personelit të Aviacionit Klasa Brooke P. Beers)

2012/09/24 -. Vrapues morën pjesë në Lojërat Olimpike Speciale Kadena Nuancat e 5k Gjelbër drejtuar rrugën e përcaktuar në Kadena Air Base, Japoni, 22 shtator 2012 5k është mbajtur për të mbledhur fonde që do të shkojë drejt pritjen e Olimpiadës Speciale Kadena në nëntor. (US Air Force foto / 1 Personelit të Aviacionit Klasa Brooke P. Beers)

(US Air Force foto / 1 Personelit të Aviacionit Klasa Brooke P. Beers)

2012/09/24 - forcave ajrore të SHBA Master Sgt. Clinton Jaynes, mësuesi 18 Wing Profesional Arsimi Ushtarak, shpjegon rrugën e Olimpiadës Speciale Kadena Nuancat e 5k Gjelbër në Kadena Bazës Ajrore, Japoni, 22 shtator 2012. (US Air Force foto / 1 Personelit të Aviacionit Klasa Brooke P. Beers)

(U.S. Air Force photo/ Airman 1st Class Brooke P. Beers) 2012/09/24 - US Air Force kolonel Xhefri Ullmann, komandanti 18 Misioni Grupi Mbështetës, falë një grup i pjesëmarrësve për kontributin e tyre në të Kadena veçanta hije Olimpike të 5k Gjelbër në Kadena Bazës Ajrore, Japoni, 22 shtator 2012. ESK është një ngjarje vjetore të mbajtur më bazë, mbështetjen e më shumë se 5.000 të veçanta-nevojat atletët, artistë, vullnetarët dhe mbështetësit. (US Air Force foto / 1 Personelit të Aviacionit Klasa Brooke P. Beers)

(U.S. Air Force photo/ Airman 1st Class Brooke P. Beers) 2012/09/24 -. Pjesëmarrësit fillojë drejtimin e një 5k në mbështetje të Kadena Olimpike Speciale hije mbi Kadena Air Base, Japoni, 22 shtator 2012 (US Air Force foto / 1 Personelit të Aviacionit Klasa Brooke P. Beers)

ESK merr disa Pep

No Comments nga Webmaster | 29 gusht 2012 | Në vitin 2012 , rreth web No Comments

http://www.kadena.af.mil/news/story.asp?id=123315916

2012/08/29 - US Air Force Brig. Gjenerali Matt Molloy, komandant 18 Wing, dhe Takeshi Miyazato-Sama, Ikemiya Shokai Print Co Kadena Olimpiada Speciale zhvilluesi poster, zbulojnë vitit 2012 ZSK poster, projektuar nga Miyazato-sama, në 2012 ESK Pep Rally në Kadena Bazës Ajrore, Japoni , 28 gusht 2012. poster është shtypur dhe shfaqet në vende të shquar në mbarë bazë me qëllim të tërheqjes, promovimin, dhe informimin e komunitetit. Deri më tani anëtarët e xhenios civile departamentit të zjarrit të 18 skuadron ngritur më shumë se 27.000 $ që do të shkojnë në drejtim të ESK këtij viti. (US Air Force foto / Personel i Aviacionit Klasa 1 Hailey R. Davis)

(US Air Force foto / Personel i Aviacionit Klasa 1 Hailey R. Davis)

2012/08/29 - Kuwanomi Taiko Drummers, të cilët janë pjesëmarrës në Lojërat Olimpike Speciale Kadena, të kryer në 2012 ESK Pep Rally mbahet në Zyrtarëve Club në Kadena Air Base, Japoni, 28 gusht 2012 Atletët të marrë pjesë në Olimpiadën Speciale. Ngjarje të tilla si bowling, basketboll, hokej kat, disqeve fluturues, rrugën e fushës dhe e golfit. (US Air Force foto / Personel i Aviacionit Klasa 1 Hailey R. Davis)

(US Air Force foto / Personel i Aviacionit Klasa 1 Hailey R. Davis)

http://www.kadena.af.mil/news/story.asp?id=123312953

2012/08/07 - Njerëzit e të gjitha moshave të dhurojë për fushatën Plotësoni--Boot të ndihmuar të mbledhur para për Olimpiadën Speciale Kadena në Kadena Air Base, Japonia, 3 gusht 2012 Një total prej 27.120 $ u ngrit gjatë gjithë javës. për të ndihmuar mbështetjen vitit 2012 ESK. (US Air Force foto / Personel i Aviacionit Tara A. Williamson)

(US Air Force foto / Personel i Aviacionit Tara A. Williamson)

2012/08/07 - US Air Force Capt Jason Williams, 1 Operacioneve Speciale skuadron, jep një kontribut te Personelit të Aviacionit 1 Klasa Robert Castanon, një inxhinier civil 18-të i skuadronit shofer / operatorit, gjatë fushatës Plotësoni--Boot për të mbledhur para për Olimpiada Speciale Kadena në Kadena Air Base, Japonia, 3 gusht 2012. Me ndihmën e Ekipit Kadena, një total prej 27.120 $ u ngrit gjatë gjithë javës për të ndihmuar mbështetjen vitit 2012 ESK. (US Air Force foto / Personel i Aviacionit Tara A. Williamson)

(US Air Force foto / Personel i Aviacionit Tara A. Williamson)

Me 2012 Lojra afrohet shpejtë, ekipi i planifikimit është e vështirë në punë të siguruar çdo gjë është gati për të shkuar nga NOV ditën e 17 lojë!

Për të dalin vullnetarë për një pozitë të komitetit, ju lutem kontaktoni POC tuaj të organizatës që mund të shikohet duke klikuar KËTU . Nëse ju nuk keni një organizatë POC, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni MSgt Sara Solecki në sara.solecki @ us.af.mil ose SMSgt Brandon Guzman në brandon.guzman @ us.af.mil .

Kontrolloni përsëri për përditësime dhe informacion për ngjarje që çuan në këtë lojra vjet.

Ju faleminderit për 2.707 amerikanë dhe japonezë vullnetarëve që kanë bërë të Kadena Olimpiada Speciale 2011 një sukses të madh! Buzëqesh, e qeshur, dhe gëzimi në fytyrat e 3,555 atletëve dhe familjeve të tyre është një testament për përpjekjet. Ju faleminderit për të ndihmuar të mbajtur frymën e Lojërave Olimpike Speciale gjallë në Okinawa dhe ne shikojmë përpara për të parë të vitit të tuaj të ardhshëm në vitin 2012 si ne festojmë 13-Olimpiada tona Kadena Speciale! - Major John Nolan

Kontrolloni sërish më shpesh për fotot e reja të marra gjatë ditës së lojës. Çdo fotot e marra gjatë ditën e lojës do të konsiderohen për t'u përfshirë në këtë faqe interneti. Nëse keni fotot për të paraqitur, ju lutem kontaktoni webmasterin: webmaster@kadenaspecialolympics.com

Ngjarje

Korrik 2014
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Donacionet

 • Për të bërë një donacion, ju lutemi të kontaktoni zyrtarin Fondit të Zhvillimit, z Charles Steitz
 • Dhuroni Time juaj! - koordinator juaj vullnetar mund të ju pikë në drejtimin e duhur!

Status

DITA GAME!
02-Nov-2013

Në qoftë se ne duhet të vonojë Olimpiadën Speciale Kadena 2013 për shkak të motit, ne do të shpallë këtu.

Përkthej

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flag
  French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flag
  Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flag
  Hindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flag
  Filipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flag
  Slovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flag
  Galician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag 

Pret

Site Admin

Hits Site

Free counters
Reset 7-SEP-2012