Highslide për Wordpress Plugin

Error 404 - Not Found

Contect ju u përpoq për të hyrë e ka lëvizur ose është hequr. Ju lutem vizitoni faqen kadenaspecialolympics.com në shtëpi dhe të përpiqen për të lundruar me përmbajtjen që dëshironi të shihni. Nëse keni nevojë për ndihmë, ju lutem kontaktoni webmasterin.

Ngjarje

Gusht 2015
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Donacionet

 • Për të bërë një donacion, ju lutem kontaktoni Zyrtarin Fondi për Zhvillim, z Charles STEITZ
 • Dhuroni kohën tuaj! - koordinator juaj vullnetar mund të ju pikë në drejtimin e duhur!

Gjendje

GAME DITA!
02-Nov-2013

Në qoftë se ne kemi të vonojë Olimpiadën Speciale Kadena 2013 për shkak të motit, ne do të shpallë atë këtu.

Përkthej

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flag
  French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flag
  Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flag
  Hindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flag
  Filipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flag
  Slovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flag
  Galician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag 

Pret

Site Admin

Hits Site

Kundërvihet pa pagesë
Reset 7-SEP-2012