Highslide për Wordpress Plugin

Fotografitë

1 Comment nga Olimpiadën Kadena veçanta | 30 korrik 2009 | Në 1 Koment

2010 Event Photos

Më shumë foto, dhe arkivat nga vitet e kaluara vjen së shpejti!

Ngjarje

Korrik 2015
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Donacionet

 • Për të bërë një donacion, ju lutem kontaktoni Zyrtarin Fondi për Zhvillim, z Charles STEITZ
 • Dhuroni kohën tuaj! - koordinator juaj vullnetar mund të ju pikë në drejtimin e duhur!

Gjendje

GAME DITA!
02-Nov-2013

Në qoftë se ne kemi të vonojë Olimpiadën Speciale Kadena 2013 për shkak të motit, ne do të shpallë atë këtu.

Përkthej

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flag
  French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flag
  Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flag
  Hindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flag
  Filipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flag
  Slovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flag
  Galician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag 

Pret

Site Admin

Hits Site

Kundërvihet pa pagesë
Reset 7-SEP-2012